torsdag 27 september 2012

Ändring av öppettider!

Ååå å... vad härligt solen skiner på oss här på Forsnäsgården =) I dag är det Torsdag och då har vi Skaparkväll som vanligt kl 16-21 så ni är Hjärtligt Välkomna!!!



Vi har fått in nya varor b la från "Lot`s Living" jätte fint porslin :)


Vi har även fått in Endlessljusen dom är så fina och praktiska, man behöver inte tänka på att släcka ljuset. Och dom lyser jätte fint, sen har dom inbyggd timer på 4 eller 8 timmar så perfekt :)


Jag vill även meddela att vi kommer att ändra våra öppettider på fredagar f om 5 oktober, vi kommer att ha öppet kl 11-16 samma tider som lör-och söndag. Vi hoppas att även ni kunder gillar den tiden bättre. Carpe Diem Anneli & Arne

torsdag 20 september 2012

Ojojojj.......

Vad tiden går fort.........men nu är jag här igen :) Vi har varit en liten sväng nere i Göteborg och fått en massa inspiration såå kuuul...... =)))
Så har vi även köpt med oss en massa fina saker som vi ska försöka få plats med. Och inte bara det, det stod varor och väntade på oss också :))) Så nu är det full rulle!!!!
Men jag tänkte bara hinna och meddela att det är skaparkväll i dag kl 11-21 så ni är så Välkomna!!!


Tänkte visa en bild på en pläd som jag har virkat i mormorsrutor förstås ;))) den går så fint ihop med Iblaursens nya färg i mynteserien. Jag har lite dille på plädar så nu håller jag på att sticka en i svart och vitt i samogarnet från Marks&kattens.


Sen har vi fått in en hel del doftljus och tvålar från Klockargården, lite höstvindar vore inte dumt nu.


Passa på och njut av det fina höstvädret kramelikram Anneli & Arne