fredag 27 juli 2012

Revyn Ta´t lugnt.....

Innan vi kunde ha revyn i våran loge så hade vi lite att fixa med ;) Vi var tvugna att få bort den gamla hötorken och den stora pelarn som är en lufttrumma.


När hötorken var borta så var det dags att bygga en scen. Här ser ni stommen men vi byggde ut den lite till så den blev som vi ville ha den =)


Sen fick vi till slut hyra en lyftkran( för det är högt i tak och då menar jag högt) för att få bort allt från lufttrumman.

Det blev lite att sopa efter lufttrumman ;) och i bakgrunden ser ni alla stolar som vi letade fram från alla våra vrån.....


Denna skyltdocka välkomna alla, hon har fått låna kläder av Kitty Karlsson.


Sen hade även Kitty fixat möbler från 50-60-talet, så man kunde minnas gamla goda tiden.... med den svartvita Tv, kobratelefon mm.


Även en del kläder fanns det att titta på.


Och så här blev det, helt fantastiskt =))))


Revyn med "Ta´t lugnt ta en TOY" var uppskattad, man tittar med ett leende på läpparna genom hela föreställningen. Solveig berättar om sin tid på 50-60-talet på ett humoristiskt sett och Cecilia sjunger otroligt bra sen får vi inte glömma Olle som spelar keyboard mm. Vi hoppas att vi får dom till våran loge igen i augusti, men jag återkommer om detta.


Jag hoppas att ni har fått njuta av det vackra vädret,  ha det gott :))))       kramelikram Anneli & Arne

torsdag 26 juli 2012

Solig Torsdag =)


Halloj =))) Tänk att vi har fått lite sol i två dagar helt underbart :) Och i dag har vi Bil/ Motorträff. Ni är så Välkomna med Finbilarna =) Titta så snyggt uppradade dom är på fotona, så läckert!!




I morgon ska jag blogga lite om våran revy med "Ta´t lugnt ta en TOY" Ha en helt underbar dag i det underbara vädret.  Carpe Diem Anneli & Arne

onsdag 4 juli 2012

Sommar =)

Halloj i morgon Torsdag har vi Bil/Motorträff kl 19-21. Ut och lufta era fin bilar :)))




Tänkte också påminna att vi har revyn Ta´t lugnt ta en toy den 19 juli kl 14.00. Kan verkligen rekommendera den.Vi har den i våran loge, så kom till oss och köp biljetter.


Ni vet väl att vi har öppet Varje Dag kl 11-18 ni är Hjärtligt Välkomna!!!
             Kraam Anneli & Arne