fredag 20 april 2012

Gott & Blandat

Jag har inte hunnit att skriva i bloggen för vi fick valpar i vårt påskägg =) Är dom inte gulliga?! Jag gillar popsys stil.... ps det blev 3 tjejer =)


Vi har satt upp lite hyllor istället för ett skåp som bara tog en massa plats, jag tycker att det blev jätta bra och fiint =)




En hissgardin såå sööt med sina volanger, finns i 120 och 140cm bredd.


Vi har fått in en del lampskärmar, här en liten gullig fönsterlampa.



Här har vi lite ugnsfastaformar från miljögården, riktigt somriga färger.



Vi har även fått in en del stickade och virkade koftor, här en variant på den virkade. Den finns även i vitt och ljusbrunt.


Tänkte även påminna att det är Vårmarknad 28 april kl 10-15. OBS! Det finns platser kvar om det är någon som är intresserad. Vi har öppet som vanligt i helgen lör-söndag kl 11-16 Hjärtligt Välkomna!!       Carpe Diem Anneli & Arne

fredag 6 april 2012

Glad Påsk!!

Glad Påsk!!!


Jag önskar er en skön helg med lite extra ledigt och mycket ägg.....



Ett tips att ge till någon i påskägget som ej kan äta sötsaker.


Det är "Konstspaning" här i Stora Skedvi i dag Påskafton och i morgon Påskdagen kl 11-17 och då har även vi öppet dessa tider. Ni är Hjärtligt Välkomna!!

Påskkramar Anneli & Arne

onsdag 4 april 2012

Rivning....och ett rum

För ca 3v sen fick vi hjälp med att riva den gamla hötorken inne i logen. Tack snälla ni som hjälpte oss med detta vi är sååå tacksamma =) Denna bild är tagen innan rivningen.


Denna oxå.


Här rivs det =)


Nu är den borta!! och det har börjats med att bygga en scen =)


En bild från scenen, bilden gör sig inte riktigt rätt för logen är sååå STOR. Här ska vi ha våran Vårmarknad under tak så vi är inte väderberoende =) Ni är Välkomna att boka plats!! Vårmarknaden är den 28 april  kl10-15.


Många har velat se bilder på våra rum =) så här visar jag ett. Jag kommer att visa rum vartefter som dom blir klara, men vi kan möblera om efter behov.


Våra öppet tider i Påsk är Skärtorsdag- Påskdagen kl 11-17 ni är hjärtligt Välkomna!! Kram Anneli & Arne