onsdag 26 oktober 2011

Julmarknad på Forsnäsgården

Vi ska ha Julmarknad i våran loge i samarbete med Hembygdsföreningen i Stora Skedvi. Det blir den 19 november kl 13-17 så boka in det i kalendern, så ni inte missar en gammeldagsjulmarknad med tomte och allt som hör till. Som tex julmusik, julbakat, kransar, glögg och pepparkakor mm.


Vi har fått in nyheter från bla Madley och Presentverkstan. Titta bara på skridskorna jätte häftiga tycker jag=)

   
Jätte fin värmeljuslykta och en änglamysig skål att ha godsaker i =)


Här har vi samlat olika ljuslyktor på ett fat, det är så myysigt med en massa ljus nu när kvällarna är så mörka =)


Men glöm inte att det är Torsdag och Skaparkväll i morgon kl 16-21 ni är såå Välkomna!! Kramelikram Anneli & Arne

torsdag 20 oktober 2011

Skaparkväll

I dag är det torsdag och vi har skaparkväll på Forsnäsgården kl 16-21 ni är såå Välkomna!!


Här är bilder från förra veckan, alla gör det som faller in som är bra att ta med sig. Här stickas det och scrappas ( man dekorerar tex sina foton eller glasburkar )



Ett höstalbum som Maria har scrappat ( lite suddig bild tyvärr)


Tänkte också meddela att vi har stängt på lördag den 22 okt pga att vi ska till Örebro på Garnmässa!! Men vi har öppet som vanligt på fredag kl 14-19 och söndag kl 11-16. Carpe Diem Anneli & Arne

tisdag 18 oktober 2011

Toalett blev butik

Halloj hoppas alla har njutit av helgens soliga dagar =) Vi har nu fått öka ut lite med butiksytan för det har kommit in en hel del nyheter =) Så nu fick vi inreda toaletten, en idé som vi fick i somras när vi åkte runt i olika inredningsbutiker. Så här såg det ut innan.


Och så här fint blev det efter =) det är inte riktigt klart men som jag sa till en kund, man blir aldrig riktigt färdig för det ska ändras om då o då. Men just nu njuter vi av det vi har fixat =)






Vi har även fått in varor från Madam Stoltz, bla denna korghylla =)


Tänkte även berätta att vi kommer att ha Julmarknad i våran loge här på Forsnäsgården, det är lördagen den 19 november kl 13-17. Om det är någon som vill hyra in sig på en plats så kan man ringa till sockenkontoret i Stora Skedvi tel 0225-40522. Kraam Anneli & Arne