måndag 26 september 2011

Porslin

Halloj!! Hoppas ni har haft en trevlig helg, själv var jag hos Papperalla, hon hade en inspirationsdag med sina återförsäljare. Det var jätte trevligt kommer bilder på vad vi fick göra en annan dag. Tänkte visa lite bilder på vårt nya porslin, detta är nyheter från ib Laursen =)

Det är bla durkslag och skålar.


Vi har även tagit in "gerberas" så fina gratängformar som syns i Tv när kockarna lagar mat. Det finns även pajformar,skålar och stora uppläggningsfat.

Det blev mycket porslin i dag men det är såå fint =) Ni får ha en skön måndag, själv ska jag ut på promenad i det härliga vädret =) Kramelikram Anneli & Arne

tisdag 20 september 2011

Garner

Vi har fått in nya garner i butiken!! Här ser ni ett härligt garn som randar sig själv när man stickar, jätte roligt och enkelt när man inte behöver byta en massa färger utan att det blir ett mönster automatiskt =)


Här har vi ett lite grövre yllegarn, jätte mysigt att sticka ja eller virka halsduk, mössa och vantar med =)


Önskar er en härlig och inspirerande tisdag!! Kraaam Anneli & Arne

måndag 19 september 2011

Höstblommor

Ja nu är det väl bara och inse att det är höst, värmen kryper ner i låga grader. Så nu börjar det bli dags att ta in pelargonerna och byta ut dom till vackra höstblommor. Vi var på blomsterlandet i Borlänge och handlade lite blandade höstblommor. Dom hade även rea på buskar, träd och rosor så dom fick också följa med hem =) Vi hoppas att dom klarar av vintern och blommar fint nästa sommar =)


Här är bilder på två olika blomkrukor som vi har gjort i ordning, riktigt höstligt =)



Tänkte bara påminna er om att det är Skaparkväll på torsdag den 22sept, ni är så Välkomna!! Ni får ha en bra måndag Kramiz Anneli & Arne

torsdag 15 september 2011

Skaparrummet

I dag ska vi ha vår första skaparträff kl 16-21, det ska bli jätte spännande och roligt =) Söndagen den 11sept hade vi Träffa Dalarna och vi hade kortinspiration i vårt skaparrum. Här ser vi Michaela ge förslag hur Helena som hade tagit med sig sin mamma och dotter, hur dom kan skapa med sin alster.



Vi har lite tips och idéer som man kan titta på och få en massa inspiration. 



Ni är välkomna att sitta och skapa i vårt skaparrum, kunna låna våra stämplar, stansar och annat smått och gott till en liten kostnad + fika. Men i kväll är ni Välkomna till en Skaparkväll kl 16-21. Ni får ha en härlig dag Kramiz Anneli & Arne.

lördag 3 september 2011

Nya koftor och sjalar i butiken

I dag har vi plockat upp lite nya varor =) bla koftor och sjalar. Här är en rosa kofta =) med luva och virkade kanter.


I ryggen är det ett hjärta broderat som en detalj.


Den finns även i vitt.


Här har vi en brun kofta med krage och fickor samt en virkad rosa sjal.


I morgon söndag har vi öppet som vanligt 11-16 ni är hjärtligt välkomna!!                                      Carpe Diem Anneli & Arne

torsdag 1 september 2011

Varor i butiken

I dag har vi varit på Formexmässan =) det är otroligt vad det finns mycket fina saker....... och vi ska gå där även i morgon vilken lycka!! Så därför är butiken och cafét stängt i morgon fredag men det är öppet på lör-sön 11-16.


Visar lite av varorna vi har i butiken, lite rostigt och höstlikt, men till det passar rosa perfekt tycker jag =)


Vi kommer att börja med skaparkvällar på torsdagar 15sept, kl 16-21 är första träffen.Man tar med sig det man vill skapa tex stickning, virkning eller broderi mm. Det kommer att finnas fika till försäljning och butiken är öppen om man vill handla.    Så Hjärtligt Välkomna!! Kramiz Anneli & Arne